Bouwmensen Amersfoort

Over Bouwmensen Amersfoort
Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infraopleidings­bedrijven. Bouwmensen zorgt voor vakbekwaam personeel voor nu en de toekomst door middel van effectieve en moderne opleidingen specifiek voor de bouwsector. Hierbij richten wij ons zowel op scholieren als op vakvolwassenen. De scholieren worden geschoold in samenwerking met de regionale ROC’s. Voor de vakvolwassenen biedt Bouwmensen diverse bij- en opscholingen, cursussen en trainingen. Hierbij werken wij nauw samen met diverse aanbieders.

Daarnaast ondersteunt en adviseert Bouwmensen Amersfoort bouwbedrijven bij het opzetten van goed personeelsbeleid.

Wij  werken nauw samen met VMBO en ROC scholen, opleidings- en trainingsorganisaties, bouwbedrijven, gemeenten, woningcorporaties, kenniscentra en andere partijen die bij kunnen dragen aan opleidingen en een goed functionerende arbeidsmarkt.

Tevens is Bouwmensen Amersfoort eigenaar van het Centrum voor Duurzaam Renoveren in Amersfoort, deze is verhuurd aan onze samenwerkingspartner 033 ENERGIE. In het centrum vinden allerlei activiteiten plaats op het gebied van verduurzaming van de bouwsector en de gebouwde omgeving van Amersfoort.
Bedrijfsinformatie
Adres
Modemweg 3
3821 BS AMERSFOORT
Website
www.bouwmensen-amersfoort.nl
Vacatures bij Bouwmensen Amersfoort
Anderen bekeken ook
24