Courbois Personeel en Organisatie Advies

Over Courbois Personeel en Organisatie Advies
**Courbois Personeel en Organisatie Advies met Jacqueline Courbois als HR professional uw partner bij uw belangrijke personeelsvraagstukken.**

Bedrijven groeien, ontwikkelen en passen hun strategieën aan. Medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal en bepalen in grote mate het succes van uw bedrijf. Aandacht en behoud voor gemotiveerd en goed opgeleid personeel is van groot belang.

Door de allround ervaring in operationeel- en personeelsmanagement kan ik, Jacqueline Courbois, flexibel, op maat en doelgericht, wanneer u het nodig heeft HR-activiteiten opzetten en waarborgen met integriteit, open communicatie, 'hands-on' mentaliteit en met respect voor uw bedrijfscultuur. Uiteraard vanuit een deskundige visie op het vakgebied van HR.

Ik ben ad interim, op projectbasis of structureel inzetbaar. Door het bieden van maatwerk kan uw organisatie zich richten op de core business.

Mijn toegevoegde waarde zit in het leveren van een passende en efficiënte bijdrage op het moment dat uw organisatie de ondersteuning het hardste nodig heeft. Uw behoefte wordt naar de juiste operationele bijdrage of oplossing vertaald en met kennis, ervaring en enthousiasme uitgevoerd. Ik beschik door mijn jarenlange ervaring over een groot empatisch vermogen, hetgeen mij in staat stelt capaciteiten en inzetbaarheid van mensen snel, scherp en vakkundig in te schatten.

**Bereikbaarheid:**
**_maandag t/m vrijdag van 08.30u tot 21.00u._**


Graag verwijs ik u hier naar opdrachtgevers die u zijn voorgegaan.


Werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich door:
• grote betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid
• integriteit
• gecombineerde inzet van kennis, ervaring en enthousiasme
• denken en doen
• streven naar een lange-termijn-samenwerking
• een resultaatgericht plan van aanpak en uitvoering
• inzichtelijke kosten en kostenbeheersing
• duidelijke evaluatie en rapportage
Bedrijfsinformatie
Specialismen
HR Diensten,Arbeidsjuridisch
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Website
www.cpoadvies.com
Vacatures bij Courbois Personeel en Organisatie Advies
Anderen bekeken ook